Posts in category

WTF


На интернет се појавија фотографии каде мажи кои се големи љубители на пиво поради што како што сите добро знаеме – се добива и „пивски“ стомак, за смеа и забава позираат како трудници. Она што не насмеа најмногу се позите во кои тие делуваат толку среќно и заљубено баш како трудница која го очекува своето …

0 75

Ова се слики одбрани од веб сајтот Klyker, погледнете ги испод:

0 111

20 нај промашени дизајни одбрани според веб страната klyker.com, погледнете ги сликите испод:

0 35

Ритко Мадафака како зборува и прави и смешки на една девојка со големи гради, погледнете го видеото:

0 50

Во индиската провинција Ченаи, на длабочина од 60 метри под вода, В Чинандураи и С Светта, во согласност со хиндуистичките правила и советите на свештениците пар ги кажа своите завети. Утрото, младенците се разбудија во зората за да нуркаат покрај брегот на Ниленкарај со нивната традиционална облека. Невестата носеше црвен сари, а младоженецот носеше доти …

0 44

Задоволството што го имаат некои од нас (и, се надеваме, и некои од вас) е читањето низ целото мени во ресторан или кафуле, барање непарни ливчиња, граматички грешки и смешен Фотошоп. Сепак, некои менија се толку неверојатно лоши, толку прекрасно смешни што луѓето не можеа да не се сликаат и споделат на Интернет за сите …

0 44

Овој лик заработува за живот со средби со клиенти кои го ангажираат само за да поминуваат време заедно. За повеќето луѓе, работата е бесконечен список на задачи што треба да ги завршат – има многу работи што треба да се направат и навидум никогаш нема доволно време за сè. Но, за еден човек во Јапонија …

0 54

20 нај промашени дизајни одбрани според веб страната klyker.com, погледнете ги сликите испод:

0 88

Ова се мистериозни и чудни слики одбрани според веб страната klyker.com, погледнете ги испод:

0 70

Ова се слики одбрани од веб сајтот Klyker, погледнете ги испод:

0 53

Сликите се избрани според веб страната klyker. Ова се 24 нај промашени дизајни, погледнете ги сликите испод:

0 184

22 нај промашени дизајни, погледнете ги сликите испод:

0 81

(ВИДЕО) Повеќето жени стравуваат дека ќе бидат изневерени, и многу од нив се желни да откријат дали нивниот партнер им прави нешто зад грб прашувајќи се како да го проверат тоа со сигурност. Една Тик-Токерка, на нејзина сметка, сподели видео во кое откри како да се дознае дали партнерот ве изневерува. Работата е многу едноставна …

0 186

Ова се слики одбрани од веб сајтот Klyker, погледнете ги испод:

0 81

Популарната стриминг платформа Spotify патентираше технологија што ѝ овозможува да ги „прислушува“ корисниците и звуците околу нив. Целта е да ги проверат вашите емоции кога слушате одредена композиција, за да можат да ви понудат соодветна музика во секое време, во зависност од локацијата и вашето расположение. Имено, софтверот за препознавање говор и анализа на звук, …

0 15