Јас сум од Велес и сум со години веќе активен на Интернет. Почнав како блогер а после некоје време имав повеќе веб страни со намеера да го научам што е можно повеќе Вордпресот, што засега ми добро оди. Неможе се да се научи перфектно за тоа што никој не е совршен. После подолг временски период стартував со портал а најголем неуспех досегашен ми е што не успеав засега да профитирам и да заработам некоја пара. мислам дека никогаш не е касно.

Ако ја делите иста судбина обидете се да заработите некоја пара, без разлика дали ќе почнете со Гугел реклами или со спонзори фирми. Никогаш не се откажувајте од свои соништа со што и да почнете.

Мојето име е Љубомир Пепиќ а ако сте наумиле да се рекламирата на овој веб сајт јавате се или пишете ми на Имејл.

ИМЕЈЛ: [email protected]

МОБИЛЕН БРОЈ: 078/858-358

[ninja_form id=1]