Posts in category

Uncategorized


Веднаш по завршувањето на вонредната состојба во Србија, Лепа Брена и нејзиниот сопруг Боба Живојиновиќ со приватен авион отпатуваа во Монте Карло. Како што наведуваа некои од медиумите, тие наводно заминале таму за да купат нова јахта на која планираат да го поминат поголемиот дел од летото. Брена максимално ужива во слободно време и редовно …

Ова прилика ќе ја искористам да им го честитам Бајрамот на сите искамски верници. Да сте живи и здрави.