Posts in category

ГЕЈМИНГ


FIFA 20 СТРИМ: ВАЛЕРИ ДИМОВСКА БЕШЕ КАКО ГЛАВНА ТЕМА

Read More

Погледнете го најновиот контракт на Азирус Гејминг, видеото е испод:

0 8

Човекот кој го успева тоа е Борче Ржаров а кроз средината редовно ми дава голеви, погледнете го видеото:

0 95

Азирус гејминг направи нови видеа со енписи мод, аедно од тие е ова видео. Погледнете го испод:

0 11

Погледнете го најновиот конракт од Азирус Гејминг, видеото е испод:

0 11

Погледнете го најновото NPC MOD видео на велешанецот Азирус Гејминг:

0 12

АЗИРУС ГЕЈМИНГ секоја ден става барем по едно до две видеа на својот Јутуб канал, погледнете го најновото:

0 17

Велешанецот Азирус Гејминг е едниствениот велешки Хитмен 2 про Гејмер. Повеќе во врска со тоа видите во ова видео:

0 83

Поради една изјава на Аце Лукас во последното интервју, многумина се прашуваат како Марија Шерифовиќ ќе реагира на неговите зборови. Имено, на прашањето да ја коментира изјавата на Катарина Остојиќ Каја дека е суетна кога некој пее подобро од неа, пејачот за „Свет“ одговори: View this post on Instagram A post shared by ACA LUKAS …

0 186

Утринава направив уште еден FIFA 20 гејминг стрим во кој главната тема беа нашите Македонски ракометари кои денеска ќе стартуваат на светцкото првенство во ракомет против Шведска, погледнете го видеото:

0 33

Вчера уртинава направив ново стриминг видео во које велешанката музичка ѕвезда Валери Димовска беше главна тема. Погледнете го видеото:

0 39

Добродојдовте на уште еден мој стрим во кој главната тема ќе бидат нашите познати естрадни уметници Аднан Куртов и Елена Ристеска. Погледнете го сето тоа долу испод:

0 117

Денес наумив да стирмам уште еден FIFA 20 СТРИМ гејминг стрим, а овој пат искористив прилика да ги поздравам членовите на Бјело дугме Željko Bebek, Tifa, Goran Bregovič и Alen Islamovič. Погледнете го видеото испод:

0 42

Погледнете го 10 минутно гејмплеј во које играчот на првата мисија од Hitman 3 ја мине за 10 минути. Видеото е испод:

0 24

Epic Games за роденденот на 14 Јануари ќе ја даде STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition за фри за PC, така да секој што има Epic Games профил ќе може да ја симне. Линкот би требало да биде следниот: STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition

0 41

Пред бадникот направив еден FIFA 20 гејминг стрим преко PS4 во кој ги поздравив Елена Ристеска и Аднан Куртов или уште попознат како WANTTWAN. Погледнете го видеото испод:

0 141

Велешанецот Азирус Гејминг денес на својот Јутуб канал го објави најновото Hitman 2 гејминг видео. Погледнете го испод:

0 20