Posts in category

СВЕДОШТВА


Човек кој бил муслиман, кој убивал немуслимани. Тој има слично сведоштво како Апостолот: Павле. Тој се промени, и стана сосема друга личност. ФОТО 1: Од сцените на филмот ФОТО2 : Од сцените на филмот ФОТО : Од сцента со Халил кога разговара со Бог на сон ФИЛМОВАНО СВЕДОШТВО СО ПЕВОД ЗА ХАЛИЛ

0 38

Муслиман кој бил пијаница, го малтретирал своето семејство, трошел пари на алкохол, го барал Бог и сакал тој да го промени. ФОТО : Од местоположбата на младиот Али во Мека ФОТО : Од сонот на Али ФИЛМУВАНО СВЕДОШТВО СО ПРЕВОД

0 85