Posts in category

ГЕЈМИНГ


FIFA 20 СТРИМ: ВАЛЕРИ ДИМОВСКА БЕШЕ КАКО ГЛАВНА ТЕМА

Read More

Азирус пред некој ден објави ново Хитмен гејминг видео које се разликува од останатите, а по што можете да видите во видеото:

0 8

Велешкиот Sims 3 гејмер обожава Sims 3 да ја модира и да става додатоци на ова прекрасна игра. Тој со денови знае по повеќе саата да ја игра што е малку чудно за машки гејмер, за тоа што повеќето ова игра ја играат девојките. Според мојето мислење мислам дека колку е итересна ова игра на …

0 27

По подолг временски период на PS4 Plus дадоа супер игри, кој од 2 те се стратегија, во тој повод направив еден FIFA 22 гејмплеј на PS4, погледнете го испод:

0 22

Велешкиот јутубер Азирус Гејминг го аплаудираше својето 1200 стото видео на Јутуб. Во последно време форсира повеќето свои модови направени за Хитмен 3 играта, со који може да се каже дека е много итересен на Јутуб публиката. Така да ако не сте го сускрајбнале овој канал а имате намера, кликнете на наредниот линк кој ќе …

0 20

Секоје видео е скоро много гледано на Јутуб каналот Азирус Гејминг, но последното које беше објавено достигна над 2000 вијувс што го изненади сопственикот. Самиот вели дека ова му се случува за прв пат и дека е изненаден од големата бројка која успеа да ја достингне за толку кратко време. Видеото можете да го видите …

0 14

Велешкиот про гејмер на Хитмен од 1 до 3 писи игрите со својот Јутуб канал успеа да постигне над 800 следачи на Јутуб. Тој е можеби и единствениот во Македонија кој преигрува, игра и модира кога се во прашање Хитмен игрите, така да може да се каже дека навистина го заслужил секој Јутуб сускрајб. Така …

0 20

Погледнете ги видеата испод: 1. Undertaker 47 Ko Everyone With Shovel R.I.P – Dartmoor Night Map 2. Undertaker 47 Strikes Mumbai – Chasing A Ghost Daytime Map

0 8

Играта HOOD: Outlaws And Legends ја дава Playstation 4 на PS Plus за месецот Април. Така да ако имате PS4 Plus на вашата Playstation 4 конзола симнете ја ова игра и ако сте љубител на онлајн игри. Покрај ова игра можете да ги симнете и други две игри, играта Slay The Spire и Spongebob Squarepants …

0 17

Погледнете го најновото Хитмен Мод видео на најдобриот Хитмен играч во Велес на наредниот линк или во видеото испод: Narcissus Menswear Simulator – Sapienza

0 5

Скокни директно во полициска интервенција. Врз основа на многу вистински приказни, почувствувајте ја возбудата на вистинската акција. Како полициски извршител треба да помогнете, да заштитите и спречите криминал на терен. Испробај ја демо верзијата на линкот >Police Shootout

0 3

Во минативе неколку дена Гејминг Јутуберот Азирус Гејминг направи две нови Хитмен 3 видеа кој можете да ги видите на наредните два линка или во двете видеа испод: Првото видео: Get To The Choppa! Второто видео: The Dammchicu Disaster Level 1 – 3 1.Get To The Choppa! 2.The Dammchicu Disaster Level 1 – 3

0 11

Добродојдовте на уште еден мој гејминг стрим на кој овој пат го играм Вело Купот од познатава игра Краш Тим Рејсинг Нитро Фулед. Видеото може да го видите испод или на наредниот линк: Играње на Вело Купот

0 5

После некоје време па истримав нешто во живо, а што беше и како можете да го видите на наредниот линк или во видеото испод: Во живо со Љубиша: Играње на Краш Купот

0 8

Денес го направив новиот гејминг стрим на кој што стримав играње на Краш Тим Рејсинг Кристалниот Куп, и сето тоа со мој коментар во позадина. Видеото можете да го видите на наредниот линк или испод: Играње на Краш Тим Рејсинг Кристалниот Куп

0 19

Во ова видео можете да ги видите трите избрани контракти за месец Март од страна на Хитмен заедницата. Погледнете ги на следниот линк или во видеото испод: 3 избрани контракти

0 11