Posts in category

ВИДЕО


FIFA 20 СТРИМ: ВАЛЕРИ ДИМОВСКА БЕШЕ КАКО ГЛАВНА ТЕМА

Read More

Во последно време сум активен на Фејсбук со мои стримови. Погледнете го најновиот:

0 22

Пре 2 дена направив нов стрим во кој еден напревар ми го предадоа а другиот испадна 3 спрема 3. Погледнете го сето тоа испод:

0 30

Нова клавиетура. облека, кај Аднан Куртов е се ново па се пофали со видеото. Погледнете го испод:

0 15

За војската една од најважните работи е да си верувате на колегите и да можете да се потпрете на нив со вашиот живот во некои од најопасните ситуации. Кинезите многу сериозно го сфатиле овој дел од обуката и затоа решиле да ги туркаат своите војници до максимум. Војниците се редат на земја и еден од …

0 51

Типов од со кого играв онлајн успеа да намали од 4 спрема 0 на 4 спрема 4. Погледнете го видеото:

0 116

(ВИДЕО) Ако сте меѓу ретките кои имаат буква „х“ на дланките, треба да го знаете ова. Легендата вели дека дури и Александар Велики донел важни одлуки откако се консултирал со својот хиромант. И легендата вели дека овој голем војсководец бил еден од ретките кој го имал ова писмо на дланка. Спроведена е студија во Москва, …

0 236

Награда за најдобар актер на фестивалот за кратки филмови во Бејрут – „Beirut Shorts International Film Festival“ ја доби нашиот актер Сашко Коцев. Актерот Коцев, со потекло од Куманово, наградата ја освои по заслуга на неговата улога во филмот „Налепница“ на Георги Унковски. Ова е една од многубројните награди кој Сашко Коцев ги има освоено. …

0 20

Ритко Мадафака како зборува и прави и смешки на една девојка со големи гради, погледнете го видеото:

0 50

Во индиската провинција Ченаи, на длабочина од 60 метри под вода, В Чинандураи и С Светта, во согласност со хиндуистичките правила и советите на свештениците пар ги кажа своите завети. Утрото, младенците се разбудија во зората за да нуркаат покрај брегот на Ниленкарај со нивната традиционална облека. Невестата носеше црвен сари, а младоженецот носеше доти …

0 44