Posts in category

ЗАБАВА

Some category description goes here

Сина или розова? Дознавањето на полот на бебето е многу возбудлив момент не само за семејството  туку и за пријателите на идните родители. Креативните настани по повод откривање на полот на бебето станаа сè попопуларни меѓу паровите кои сакаат да го дознаат полот на своето бебе пред раѓањето. Некои идни родители организираат забави за откривање …

Некои ви се восхитуваат и сакаат да бидат како вас, но некои не секогаш ви веруваат и не сакаат да влезат во подлабока врска со вас – навидум без причина. Зошто? Што е тоа што другите го гледаат во тебе што не ќе ти го кажат? Овој тест за личност ќе ви го даде одговорот …

Како среќа на денот ви претставуваме едно слатко видео каде може да ја забележиме палавоста, снаодливоста и љубовта на малите дечиња на интересен начин. Веруваме дека ќе ви украдат насмевка на вашите лица, ќе ги стоплат вашите срца и ќе го подобрат вашето расположение, што е прилично иста цел со нашата! 🙂 Повеќе видите на …

Се работи за најбројниот номадски народ во светот Фулани, односно Фулби, најбројното номадско племе на планетата кое себеси се смета за најубавиот народ на светот.Нивниот живот е потполно поинаков од нашиот, еве како изгледа. -Една подгрупа од Фулани племето, наречена Водаби има годишен фестивал под името Геревол кој доаѓаат да го видат туристи од целиот …

Ако денот по утрото се познава, подобро дечково да се врати дома да го преспие цел ден. Извор: motika.mk

Џеред го посетил „Кингс Ајленд“ забавен парк во Мејсон, Охајо, неколку пати во животот, но откако се здебелил не можел да оди на сите атракции. Тој вели дека забавниот парк е неговото „среќно место“ и многу се растажил од фактот дека повеќе не се „вклопувал“ и одбивањето за него била „прошетка на срамот“. На 15 …

Тешко дека ќе најдете пример во светот за посложно маало од ова! Извор: motika.mk

Ова е еден интересен обичај во Камерун. Сестрите на невестата го тестираат младоженецот со заводливо „танцување“ врз него за да проверат дали може да се контролира себеси. Стар обичај, но традицијата може да биде и интересна. Извор: motika.mk

Е вакво нешто во фудбалот навистина ретко се гледа. Извор: motika.mk

И цел пат до Охрид тема на муабет е дали заборавиле да ги земат паштетите. Извор: motika.mk

Ива има само 4 години а веќе е славна! Спиеш ли мирно Сузана Гавазова? Извор: motika.mk

Ако имаш доволно многу луѓе и ако ја градиш од дрво, изводливо е!

Покрај јадењето и играњето, најомилената активност на Куки е спиењето и галењето додека ужива во царството на соништата.. Cavalier King Charles расата на куче се навистина мили кучиња а тоа го докажува Куки како и што гласи неговото име кое во превод значи „колаче“. Тој сеуште не наполнил нити една година а веќе на неговите …

На ова време тетоваќите се популарни од било кога. Прочитајте ги 10-те факти за тетоважите: Во САД, повеќе жени отколку мажи имаат тетоважи.Машината за тетоважа прави 50 до 3000 бодежи во минута при тетовирање.Бојата за тетоажа се внесува во вториот слој на кожата (поради тоа тетоважите не се бришат)Првите тетоважи на западот ги донеле пиратите!Најстарите …

Игор Џамбазов вчера наполни 57 години, а роденденот на помина само со честитки по социјалните мрежи. Всушност, годините и не се толку вакви кога на срцето ти е убаво од љубов. За Игор тоа периодов го прави саканата Илина која за неговиот роденден не заобоколи тој да има тората, а на неа свеќи со бројот …