Posts in category

ГЕЈМИНГ


FIFA 20 СТРИМ: ВАЛЕРИ ДИМОВСКА БЕШЕ КАКО ГЛАВНА ТЕМА

Read More

Доколку сакате да се сускрајбнете на некој итересен Гејмерски канал, сукрајнете го Азирус Гејминг каналот. Погледнете го едно од поновите видеа изиграно од велепанецот Азирус Гејминг. Видеото е испод:

0 17

Секој месец PS+ почнаа да даваат игри за PS4 кои се много добри. Така да и овој месец PS+ за несецот Мај продолжија да даваат много добри игри. Погледнете ги во видеото:

0 65

Тој е можеби нај добриот Hitmen гејмер во Македонија. Погледнете го негово најново видео:

0 18

Гејмерот Азирус е единтвениот Hitmen про плејер во Велесов. Погледнете ги навотите негови видеа: 1.Mark Faba Take Revenge On Barbara 2.Dame Barbara Elizabeth Keating | Killing Everyone

0 42

По подолг временски период наумив да ги објавам најновите Hitmen Гејмплејови на Азирус Гејминг. Погледнете ги испод: 1.The Dirty Rockstar 2.Hitman Absolution – The King Of Chinatown – Psycho Purist 3.Hitman Absolution – A Personal Contract – Psycho Purist 4.The Human Centigreed | Real NPC`s

0 17

По подолг временски период за љубителите на Пес фудбалската симулација, наумив да направам нов Јутуб стрим. На полутешко беше наместено и за тоа заврши 0:0. Погледнете го видеото испод:

0 28

Во чест на миксот што го направив од хитот на Дуа Липа го направив и овој стрим. Погледнете го сето тоа во долното видео:

0 21

Погледнете го еден од поновите ХИТМЕН 3 Гејмплејови на Азирус Гејминг:

0 15

Во последно време PS4 и PS+ игрите кој ги даваат се предобри. Како во последниот месец Март и за Април PS+ даваат супер игри. Погледнете ги двата нови наслова кои PS4 и PS+ ги даваат за месецот Април:

0 190

По подолг временски период стримав вчера, а денес наумив да го објавам видеото на мовот веб сајт. Погледнете го сето тоа долу испод:

0 65

По подолг временски период наумив пак да објавам гејмплеј од велешкиот Јутубер Азирус Гејминг, погледнете го испод:

0 21

Игграта Сајберпанк епозната по свои багови, а на еден таков налета познатиот рапер Снуп Дог. Погледнете ја неговата реакција:

0 49

Видеото Хит на Азирус Гејминг, погледнете го видеото испод:

0 22

Играјќи онлајн против некој друг играч од светот успеав да го свртам натпреварот од 0 спрема 3 на 6 спрема 3. Погледнете го видеото:

0 69