Saturday, June 19 2021

Block I-1

Со 11 одбрани и еден одбранет пенал нашиот Столе според аналитичарите е број еден голман на ова евриоско првенство. Со одчичната игра против Украјна и Австрија, Столе ги освои симпатиите на Фановите, кои му дадоа надимак (The Wall), Ѕидот. Испод можете да го видите одбранетиот пенал на Столе против Малиновски.

ОВЕНОбидете се да вклучите во вашата рутина некои работи и идеи што другите луѓе ги сметаат за ваши корисни. Во моментот кога ќе се движите во поздрава и попродуктивна насока, ќе можете да им помогнете на оние луѓе што ги сакате. Не одложувајте за утре сè што можете да направите овој викенд, покажете им на …

Холивуд го претстави како мускулест суперхерој, кој стекна милиони фанови ширум светот, а ликот на Бетмен се сметаше за креација на компанијата „Стрип“ од 1939 година, кога првпат се појави во стрипови. Во шеесеттите години на минатиот век, Бетмен беше главниот херој на ТВ сериите, а во 1989 година беше создадена култната филмска франшиза. За …

Block I-2

Со 11 одбрани и еден одбранет пенал нашиот Столе според аналитичарите е број еден голман на ова евриоско првенство. Со одчичната игра против Украјна и Австрија, Столе ги освои симпатиите на Фановите, кои му дадоа надимак (The Wall), Ѕидот. Испод можете да го видите одбранетиот пенал на Столе против Малиновски.

ОВЕНОбидете се да вклучите во вашата рутина некои работи и идеи што другите луѓе ги сметаат за ваши корисни. Во моментот кога ќе се движите во поздрава и попродуктивна насока, ќе можете да им помогнете на оние луѓе што ги сакате. Не одложувајте за утре сè што можете да направите овој викенд, покажете им на …

Холивуд го претстави како мускулест суперхерој, кој стекна милиони фанови ширум светот, а ликот на Бетмен се сметаше за креација на компанијата „Стрип“ од 1939 година, кога првпат се појави во стрипови. Во шеесеттите години на минатиот век, Бетмен беше главниот херој на ТВ сериите, а во 1989 година беше создадена култната филмска франшиза. За …

(ВИДЕО) Иако француските Алпи се покриени со снег во текот на зимата и пролетта, во летото снежните наслаги добиваат различни нијанси од розова до црвена крв. Која е причината за крвавиот снегСе верува дека цветањето на црвените микроалги е причина за сè, а истражувањата покажуваат дека слична работа се случува и на другите планински врвови …

MENU

Back

This is a web site for people who want to see something interesting.