Tuesday, March 2 2021

Block B-2

Кој друг може да одолее на сочно и крцкаво чоколадно суфле? Направете суфле без брашно и почестете се себе си и вашите најблиски за најслаткото чоколадно задоволство. СОСТОЈКИ: 120 гр. црна чоколада6 јајца2 лажици милерам2 лажици румпутер, шеќер ПОДГОТОВКА:Растопете го чоколадото на апреа или во микробранова печка, а потоа додадете жолчки, рум и милерам, а …

0 37
Share

Светот е полн со интересни факти, но за време на училиште ги учиме само најважните. Нема ништо спорно во тоа, но тоа не значи дека не можеме да се информираме за работи што нè интересираат или да откриеме некои интересни работи, кои можеби не е многу важно да се знаат, но ќе ви насмеат на …

0 59
Share

ОВЕНМечтаењето што ве совладало е исто така проектирано и на љубовниот план. Спуштете се на земја, поради изразената варијабилност на расположението, вие сте почувствителни, што може да ги комплицира односите и да доведе до веќе разнишана врска, можно е да се најдете во тешко искушение. БИКНепријатни вести доаѓаат до вас. Ова може целосно да ги …

0 1k
Share

Џулија Тинети (31) и Касандра Медисон (32) се запознаа во 2013 година, додека работеа во ист град. Тие немаа идеја дека можат да бидат во роднинска врска, сè додека странци не ја истакнаа нивната сличност. На крајот се покажа дека тие се родени сестри. „Џулија го забележа доминиканското знаме на мојата рака и рече дека …

0 476
Share

Block B-3

Кој друг може да одолее на сочно и крцкаво чоколадно суфле? Направете суфле без брашно и почестете се себе си и вашите најблиски за најслаткото чоколадно задоволство. СОСТОЈКИ: 120 гр. црна чоколада6 јајца2 лажици милерам2 лажици румпутер, шеќер ПОДГОТОВКА:Растопете го чоколадото на апреа или во микробранова печка, а потоа додадете жолчки, рум и милерам, а …

0 37
Share

Светот е полн со интересни факти, но за време на училиште ги учиме само најважните. Нема ништо спорно во тоа, но тоа не значи дека не можеме да се информираме за работи што нè интересираат или да откриеме некои интересни работи, кои можеби не е многу важно да се знаат, но ќе ви насмеат на …

0 59
Share

ОВЕНМечтаењето што ве совладало е исто така проектирано и на љубовниот план. Спуштете се на земја, поради изразената варијабилност на расположението, вие сте почувствителни, што може да ги комплицира односите и да доведе до веќе разнишана врска, можно е да се најдете во тешко искушение. БИКНепријатни вести доаѓаат до вас. Ова може целосно да ги …

0 1k
Share

MENU

Back

This is a web site for people who want to see something interesting.