Tuesday, June 22 2021

Block A-2

Мајка и момче шетале по плажа. Во еден момент момчето ја запрашало својата мајка..– Мамо, како се чува љубовта?Мајката го погледнала и му одговорила:– Земи малку песок во дланката и стисни ја тупаницата.Момчето земало песок и ја стиснало тупаницата и колку повеќе стискало, толку повеќе песокот протекувал низ неа. – Но мамо, песокот ми бега!-Знам, …

0 33

Омиленото кафе има тесна врска со одредени психолошки карактеристики, покажа австриско истражување. Оние кои претпочитаат слатко кафе обично се прилагодливи и љубезни. Ако седите на кафе со некој што пие чисто црно кафе, можеби ќе треба да станете и да си заминете. Истражувањето на Универзитетот во Инсбрук во Австрија открива врска помеѓу омиленото кафе и …

0 67

ОВЕНАко можете, искористете ја можноста да патувате или да присуствувате на оние деловни настани што ќе ви помогнат да се отворите за нови активности, мисли и можности. Само ако останете активни, ќе можете да ги избегнете проблемите што упорно ви ги создава лице од деловното опкружување. Бидете подготвени да ги бранат своите ставови, слободно бидете …

0 467

Азирус Гејминг направи мод за Hitmen 3, погледнете го во долното видео:

0 15

Block A-3

Мајка и момче шетале по плажа. Во еден момент момчето ја запрашало својата мајка..– Мамо, како се чува љубовта?Мајката го погледнала и му одговорила:– Земи малку песок во дланката и стисни ја тупаницата.Момчето земало песок и ја стиснало тупаницата и колку повеќе стискало, толку повеќе песокот протекувал низ неа. – Но мамо, песокот ми бега!-Знам, …

0 33

Омиленото кафе има тесна врска со одредени психолошки карактеристики, покажа австриско истражување. Оние кои претпочитаат слатко кафе обично се прилагодливи и љубезни. Ако седите на кафе со некој што пие чисто црно кафе, можеби ќе треба да станете и да си заминете. Истражувањето на Универзитетот во Инсбрук во Австрија открива врска помеѓу омиленото кафе и …

0 67

ОВЕНАко можете, искористете ја можноста да патувате или да присуствувате на оние деловни настани што ќе ви помогнат да се отворите за нови активности, мисли и можности. Само ако останете активни, ќе можете да ги избегнете проблемите што упорно ви ги создава лице од деловното опкружување. Бидете подготвени да ги бранат своите ставови, слободно бидете …

0 467

MENU

Back

This is a web site for people who want to see something interesting.