Cyberpunk 2077 е акциона игра со улоги во 2020 година, развиена и објавена од ЦД Проект. Приказната се случува во Ноќен град, отворен свет сместен во универзумот Сајберпанк.  Кражбата е главна мисија во Cyberpunk 2077 која што е проследена од страна на карактерите Jekie и V кој што треба да се инфилтрираат и да го …

0 31

Познатото NPC од Хитмен 2 Санта Фортуна Каталина Делгадо во акција. Уживајте во видеото: https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe.Вашата поддршка многу ми значи.Azirus Gaming.

0 61

Azirus Gaming игра како Номад карактер. https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe. Вашата поддршка многу ми значи. Azirus Gaming. Мисија – Информацијата

0 70

https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe.Вашата поддршка многу ми значи.Azirus Gaming.

0 21

Azirus Gaming ви ја преставувува најновата епизода Ловец на глави. Овој пат е таргетот Patricia Saunders која што е обвинета за прободување со нож на REginald O`Sullivian. Таргетот се бара жив или мртов, останото погледнете го во видеото. https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe. Вашата поддршка многу ми значи. Azirus Gaming.

0 64

По инспирација на познатото Путин валк меме Азирус Гејминг изработи гејминг меме за главната фаца Силвио Карузо од Сапиенза. https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe. Вашата поддршка многу ми значи. Azirus Gaming.

0 16

https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe. Вашата поддршка многу ми значи. Azirus Gaming.

0 84

Агент 47 мастерот на преправањето денес е во Хокаидо и Мајами. Ужувајте во овие два нови контракти. https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe. Вашата поддршка многу ми значи. Azirus Gaming.

0 15

Уживајте во најновиот контракт Mimic Mortgage I. https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe. Вашата поддршка многу ми значи. Azirus Gaming.

0 206

Агент 47 е денеска е ангажиран на две локации. Сапиенза и Хокаидо. Во Сапиенза 47 мора да ги елиминира креаторите на опасниот вирус Фраческа Де Сантис и Силвио Карузо и да го уништи вирусот за спас на човештвото (во паралелниот универзум на Хитмен). Следната локација на 47 е Хокаидо.

0 28

Во оваа епизода Тобиас Рипер ака Хитмен е ангажиран да го сруши системот за развој на тајно оружје во Хавен Исланд, а истовремено да ги елиминира и трите одговорни фаци на овој проект, Људмила Ветрова, Тајсон Вилијамс и Стивен Бредли. Сетоа мора да изгледа како несреќа и професионално. https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe. Вашата …

0 29

Овој пат Агент 47 е ангажиран да елиминира четири инфлуенсерки од Хавен Исланд. Сето тоа во неговиот класичен стил – Fiber Wire. https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe. Вашата поддршка многу ми значи. Azirus Gaming.

0 48

За денеска Агент 47 има две задачи. Првата задача во Колумбија , а втората во Мајами. Како и секогаш само таргети без невини жртви. Истребување 2. Корумптирани полицајци (Хардкор верзија)

0 44

Овој пат Агентот 47 е испратен во Колорадо да елиминира три таргети кои што се закана за националната безбедност. Сето тоа мора да го стори со неговата килерска алатка жичано влакно без при тоа да биде приметен и без да настрадаат невини.

0 37

Во оваа епизода Агент 47 е ангажиран да изврши атентат врз кандидатот за претседател Чарлс Блек трети. Не заборавете да оставите лајк или дислјак и да направите Subscribe. https://www.youtube.com/AzirusGaming Azirus Gaming

0 22