in , ,

39 креативни позадини за вашиот паметен мобилен

Дали ја користите истата позадина на вашиот телефон со векови? Па, време е да му дадете нов нов изглед со сосема нова позадина!

За да ги видите кликнете на наредниот линк: 39 креативни позадини за вашиот паметен мобилен

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Белоруска улична мода – 1ДЕЛ

38 моменти на беспрекорно совршенство (38 фотографии)