in , , , ,

Хумористични и генијални знаци од тоалети (23 фотографии)

Хумористичните и генијални знаци на тоалетот се прекрасен начин да додадете малку забава и креативност на вообичаено занемарениот аспект од нашиот секојдневен живот. Овие знаци не само што служат за практична цел, туку и не потсетуваат дека хуморот и генијалноста може да се најдат на најнеочекуваните места, дури и во тоалетот.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Хумористични и генијални знаци од тоалетот (23 фотографии)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: ПРЕКРАСНИ СЛИКИ КОИ НЕ ТРЕБА ДА ГИ ПРОПУШТИТЕ – 34 ДЕЛ

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 213ДЕЛ