in ,

З.П е најдобриот шизик во историјата

Пчелар е во душата а може да се каже дека е и најголемиот шизик во историјата. Тој од време навреме работи како профа а во слободно време работи со пчели. Обожава да гледа Мото Џипи и да си ја работи својата проферсорска работа професионално, а додека тој е најголемиот шизик за тоа што му нема рамен како лик и делата што ги остава зад себе. Тој не е само шизик на папир него и за тоа што е најголем позитивец за да ве насмее и да ви го направи денот поинтересен. Со свои шеги им го прави денот поинтересен и поубав за тоа биди и ти како З.П шизик свих времена.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 17.09.2023 – мотика.мк Хороскоп

Дали е здраво да јадеме семки од лубеница?