in , ,

Кога ќе се заборави да се затвори вратата

Станарите на стан во источен Лондон случајно ја оставиле вратата на дворот малку отворена, што резултирало со гулаби кои предизвикале штета од 15.000 фунти.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Кога ќе се заборави да се затвори вратата

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 55 ДЕЛ

Совршено уредени полици (25 слики)