in ,

Ебачиште свих времена

Тој е како гинеколог и го знае напамет женскиот полов орган. Ебе како терминатор и е најдобар женкар во дворови и пошироко. Сакам да остане овој тип комплетно анонимен и немам да спомнам никакви иницијали.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за среда, 13-ти септември 2023-та

Убавината на напуштените места – 4 ДЕЛ