in , , , ,

Луди натписи на маијци (48 слики)

Нурнете во светот на урнебесните изреки за маици, каде што вашата гардероба станува стенд-ап комедија. Овие маици се врвни мразокршачи, почеток на разговор и подигање на расположението. Со секоја чудна фраза, вие сте пешачка линија, претворајќи ги тротоарите во патеки за смеење.

За да ги видите кликнете на наредниот линк: Луди натписи на маијци (48 слики)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Радикални безбедносни грешки – 4 ДЕЛ

Добри Монголски девојки – 1ДЕЛ