in , ,

Што допрат е нивно: Жените во овие хороскопски знаци не можете да ги победите

Мажите не можат да им одолеат на жените родени во овие три хороскопски знаци! Тие знаат како да победат и да го задржат оној што им се допаѓа.

РАК

Жените родени во овој хороскопски знак се подготвени на се, па дури и да одат до крајот на светот. Имаат интензивни чувства, а со нив ќе знаете што значи вистинска жена. Таа ќе направи се за да да бидете најсреќни на светот. Сепак, Ракот сè доживува драматично, затоа кај неа е загарантиран „театар во куќата“. До неа убаво ќе живееш, затоа што е и домаќинка и жена која знае да ги стави работите на свое место, вклучително и тебе.

ЛАВ

Лавиците се силни, моќни и способни жени. Таа има потреба од некој да ја поддржи. Таа не бара никого, туку сака силен и способен маж покрај себе, на кој може да се потпре. Тие се слатки и сакаат внимание, но и доминантни. Кога прави нешто за тебе, тоа го прави со целото свое битие. Од друга страна, вашата желба е заповед за неа. Се раководи од тоа што даваш тоа и добиваш. Не очекувајте да работи напорно за вас без вие да мрднете со прст. Сакаат еднаквост.

ЈАРЕЦ

Жените родени под овој хороскопски знак се силни како карпи. Ќе вложат максимални напори да го постигнат она што го наумиле и никој нема да им застане на патот. Сè што прават, прават умерено и никогаш нема да забележите дека се вознемириле или плачеле. Тие се одговорни, благородни и чесни. Таа е најсилната жена во Зодијакот и го прави секој маж подобар. Ако привлечете ваква жена, а се прашувате како сте успеале во тоа, тоа значи дека таа ве гледа подобро отколку што вие самите се гледате.

Извор: kurir.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Добри девојки со наочари – 5 ДЕЛ

Комични градежни и конструкциски киксови – 5 ДЕЛ