in , , ,

Егзотични Индиски камиони (57 фотографии)

Внимавајте, обични камиони! Подгответе се за влезот на егзотичните индиски камиони, зачинете ги автопатите со цртичка на боливудски шмек.

За да ги видите кликнете на наредниот линк: Егзотични Индиски камиони (57 фотографии)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Чудни работи пронајдени во штедливи продавници – 2 ДЕЛ

ФОТО: ДОБРИ ДЕВОЈКИ ВО ЛАТЕКС И КОЖА – 14 ДЕЛ