in , , , ,

Палави миленичиња фатени на дело како крадат храна (35 фотографии)

Без разлика дали станува збор за скришум шепа што посегнува по сендвич или љубопитен нос што душка колачиња, нашите сакани миленичиња имаат вештина за зло кога станува збор за кражба на човечка храна. Тоа е глетка и вознемирувачка и забавна – на тие невини лица, фатени со црвена шепа, со остатоци од нивните кулинарски освојувања.

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Палави миленичиња фатени на дело како крадат храна (35 фотографии)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Забавни слики и мемиња кои ќе ве насмеат – 18 ДЕЛ

ФОТО: ДОБРИ ДЕВОЈКИ СО ДОБРИ НОЗЕ – 10 ДЕЛ