in , , , , , , ,

Неверојатна улична уметност што ги забавува минувачите (28 фотографии)

Неверојатни, неочекувани или луди примери на улична уметност кои можат да се видат во различни делови на светот, само шетајќи по улиците на случаен град.

За да ја видите кликнете на наредниот линк: Неверојатна улична уметност што ги забавува минувачите (28 фотографии)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Забавни слики и мемиња кои ќе ве насмеат – 17 ДЕЛ

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 192ДЕЛ