in , , , , , , ,

Чаши со креативен дизајн (24 фотографии)

Без разлика дали се работи за кафе, чај или едноставна чаша вода, сите го цениме пиењето од убаво изработените садови. Сега, наполнете ја вашата омилена кригла со прекрасен пијалок и тргнете на визуелно патување низ оваа волшебна фото колекција која прикажува плејада креативни дизајни на шолји.

За да ги видите кликнете на наредниот линк: Чаши со креативен дизајн (24 фотографии)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Комично ископирани производи и работи – 7 ДЕЛ

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 191ДЕЛ