in

Gotina & Luda е еден од најаките мои миксови

Ова е еден од најаките мои миксови според мене а е направен од хитот на бугарската пејачка Гери Никол, слушнете го испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 19.03.2023 – мотика.мк Хороскоп