in ,

Она кога ќе заборавам што да купам :)

Далгата погледнете ја на сликата над натписот:

Иначе јас не сум од тие што паѓаат лесно на надворешен изглед. Само темелно ќе ја искенирам и ќе кажам во себе каква добра риба. Сепак сум машко нели така да ми е простено.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Парада на сериозно прекрасни слики – 2 ДЕЛ

Поховано чоколадо