in , , , ,

И Џеј Ло го обожава Диџеј Љупче1982

Преку натписи на Фејсбук приметив таа што ги објавува, уствари Џеј Ло или уште попозната како Џенифер Лопез сватив дека ми е верен обожавател. Ех кој е како мене дури такви светцки звезди да ме обожаваат, барем така мислам или си правам филмчиња и бајрам на паметот. Ех кога би било точно кој би бил како мене. Во продолженије можете да слушнете еден мој микс во кој Џеј Ло се спомнува:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мојот микс Гадуре стаса до 13 илјади прегледи на Јутуб

Гејмплеј на PS4 играта NBA 2K23 со коментар од Љубиша во позадина