in ,

З.П е најголемиот фан на вирално.мк

Не само што е најголем фан исто така е и најверниот. Секогаш прашува кога ќе има нешто итересно што мислам дека досега го немам изневерено. Тој во слободно време покрај што е на вирално.мк исто така средува по дома и секој минут го користи рацијонално. Така да биди и ти како З.П, голем интеектуалец или како што викаат афроамериканците фор лајф

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за четврток (16.03.2023)

Зошто луѓето сакаат песни за раскинување дури и кога се во среќни врски?