in , ,

Гејмплеј на PS4 играта NBA 2K23 со коментар од Љубиша во позадина

Тројките во новата игра NBA 2K23 ми се специјалитет, погледнете го мојот гејмплеј испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

И Џеј Ло го обожава Диџеј Љупче1982

Дневен хороскоп за 17.03.2023 – мотика.мк Хороскоп