in , ,

Најнов PS4 FIFA23 гејмплеј со коментар на Љубиша во позадина

Во овој гeјмплеј внукот на Љубе Џипунот коментира и игра, погледнете го сето испод во видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Девицата да биде фокусирана, позитивни вести за Јарецот

Облеката излегува од машина како да е испеглана: Еден едноставен трик ќе им помогне на сите домаќинки