in , ,

Учам од најдобриот и Ена Магдалена Цветковска, слушнете го мојот микс

Миксот не е баш од поновите но може да се каже дека е итересен и добар. Слушнете го испод во видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: ДОБРИ ДЕВОЈКИ СО ЦРВЕНИ УСНИ – 6 ДЕЛ

Стрелецот да не очекува бајки преку ноќ, Близнаците уморни од чекање