in ,

Мажот спие, детето гледа во телефон, па тоа е можност жената да заврши уште некоја работа

Абе сигурно на сопругот ќе ги праќа нели?

Извор: motika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Финансиски хороскоп за февруари: За кој знак е поволно време за почнување бизнис?

Дневен хороскоп за 05.02.2023 – мотика.мк Хороскоп