in , ,

Американски фризер им помага на жените да ја прифатат нивната природна сива коса

Секојдневно се грижиме за тоа како да ги покриеме нашите физички знаци на стареење посебно кога станува збор за нашата коса. Американскиот фризер, Џек Мартин размислува поинаку. Тој ги охрабрува жените да не ја прекриваат нивната природна коса туку уште повеќе да ја истакнат нејзината моќ и убавина.

Погледнете како тоа може толку совршено да изгледа:

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: ДОБРИ ДЕВОЈКИ ВО ЛАТЕКС И КОЖА – 9 ДЕЛ

МАЛА ЗАБАВА ЗА ВОЗРАСНИ – 27 ДЕЛ