in ,

Ова што се случува со македонските учебници повеќе не е ни смешно

Како па еден не се засрами до сега и да рече, извинете луѓе, моја грешка, давам оставка.

Извор: motika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 28.01.2023 – мотика.мк Хороскоп

Дневен хороскоп за 29.01.2023 – мотика.мк Хороскоп