in , ,

Пред и потоа – фотографии коишто покажуваат како се менуваат времињата

Навистина е неверојатно каква приказна можат да ни состават две слики, ставени една до друга, на исто место, но различно време, различна архитектура и многу историја.

Погледнете делови од минатото и сегашноста, споени во овие интересни фотографии. Времињата навистина се менуваат:

За да ги видите сликите кликнете на наредниот линк: Пред и потоа

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за недела, 22 јануари 2023 година

Хумористични фотографии од мачиња