in , , ,

ВИДЕО: Тајните на магионичарите

Типот во видеото ги разоткрива магионичарските трикови што ги држат во тајност магионичарите, погледнете го сето тоа во наредното видео на наредниот линк: Тајните на магионичарите

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто сѐ помалку ѕвезди можеме да видиме со голо око?

Пејачот Александар Темелков успешно ја заврши својата прва турнеја – ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ГО ПРЕЧЕКАА ВО КАНАДА