in , , , ,

ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 96 ДЕЛ

Галеријата можете да ја поглeднете на наредниот линк: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 96 ДЕЛ

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ФОТО: ЗАБАВНИ СЛИКИ И МЕМИЊА – 9 ДЕЛ

Зошто сѐ помалку ѕвезди можеме да видиме со голо око?