in ,

Три работи што мажите ги прават кога флертуваат: Јасни сигнали дека сака да ве заведе

За многу мажи, флертувањето е вистинска вештина, поради што често смислуваат различни тактики за да го освојат срцето на дамата што им се допаѓа.

Но, жените се многу скептични за мажите и нивното флертување. И точно е, понекогаш е навистина тешко да се прочитаат машките сигнали и со сигурност да се каже: „Да, му се допаѓам“.

Сепак, постојат неколку знаци кои треба да ги препознаете за да не ги отпишете како обична учтивост.

1.Постојано ви се насмевнува

Еден од првите знаци на неговиот интерес е насмевката. Ако некој маж повремено ве гледа и слатко се насмевнува, тоа би можело да биде сигнал дека сака да воспостави контакт со вас и да се зближи со вас.

2.Случајните допири се знак на привлечност

  Невербалниот говор на телото понекогаш зборува повеќе од зборовите. Доколку често ве допира за време на разговор, постои можност да е заљубен во вас.

  Дури и кога овие допири ви изгледаат рефлексивни и помалку важни, токму тие сугерираат дека постои привлечност.

  3.Секогаш е во близина

   Мажот кој флертува со вас секогаш ќе најде изговор и начин да биде во ваша близина. Доколку не е во можност физички да биде покрај вас, телефонот ќе ви се вжешти од постојани повици и пораки.

   Извор: Попара

   What do you think?

   Written by Ljubomir Pepic

   Имам 40 години и доаѓам од Велес

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   Што да правите ако чевлите ви се лизгаат на мразот? Овие трикови ќе ви помогнат да не се грижите ако одите по замрзната површина

   Прсти да излижеш: Намаз од ореви (рецепт)