in , ,

Азирус Гејминг почна да прави видеа со RTX графичка

Сопственикот на Азирус Гејминг Горан пред некое време се поднови со RTX графичка, така да во иднина ќе можете да гледате видеа од него со уште подобар квалитет. Во последно време не е много активен со својот Јутуб канал така да доколку стави ново видео тоа сето ќе можете да бидете во тек преку овој портал. Така да доколку го немате се уште сускрајбнато тоа можете да го сторите преку неговиот Јутуб канал на наредниот линк: Азирус Гејминг

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

МАЛА ЗАБАВА ЗА ВОЗРАСНИ – 24 ДЕЛ

ФОТО: ПРЕКРАСНИ СЛИКИ КОИ НЕ ТРЕБА ДА ГИ ПРОПУШТИТЕ – 8 ДЕЛ