in ,

Како во Јапонија, Јужна Кореја или Кина ги користат стапчињата за јадење

За жал, сè уште не сум имал искуство да бидам во Јапонија, Јужна Кореја или Кина и да јадам автентична локална кујна со стапчињата за јадење што се вообичаени таму. Дури и ако стапчињата, кој ни изгледаат егзотичено, и се користат во сите три земји, постојат одредени разлики во однос на квалитетот и употребата. World Friends покани три жени кои коридтат различни стапчиња за јадење и ги покажаа разликите во споредбен тест. Мислам дека можам да кажам дека не ми е премногу срам да ги користам стапчињата, но дефинитивно би ми било тешко и би се зфркнал.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 08.01.2023

Кул работи кои би ги сакале да ги имате – 1 ДЕЛ