in , , , ,

Како според легендите, државите и градовите во светот го добиле своето име

Видеото е на хрватски јазик, но доволно се разбира за да биде смешно.

Извор: motika.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 04.12.2022

ФОТО: ЗАБАВНИ СЛИКИ И МЕМИЊА – 2 ДЕЛ