Овој Македонец направи слика која наликува за во GTA6 игра


Се работи за внукот на Љубе Џипунот кој направи слика која наликува за во GTA6 играта која би требало да излезе наскоро, а еден твитеџија го потрврди тоа. Сликата можете да ја видите горе а испод е твитот:

Previous Дневен хороскоп за 24.11.2022
Next ФОТО: Вистинска перфекција - 1ДЕЛ