АЗИРУС ГЕЈМИНГ: Oдмаздата на хитман за предавството на дајана


И тоа се случи во ХИТМЕН 3, Дајана најпоуларниот ХИТМЕН лик заврши како таргет во овој АЗИРУС ГЕЈМИНГ гејмплеј. Со ова не е уште крај на овој серијал, и понатакај преко вирално.мк ќе бидете во тек со најнови ХИТМЕН 3 видеа од АЗИРУС ГЕЈМИНГ, испод погледнете го гејмплејот:

Previous ФОТО: Разочаран навивач се пожали на храната во Катар, плати 80 долари за два ладни мини бургери
Next ФОТО: ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 66 ДЕЛ