Саудиска Арабија почна да привлекува симпатизери од целиот Балкан и Свет


По победата на Саудиска Арабија над Аргентина, Саудиска Арабија почна да привлекува симпатизери од целиот Балкан и Свет. Испод можете да видите нов новитет што го напиша порталот sportmedia.mk:

Се уште не стивнува еуфоријата по големата победа на Саудиска Арабија над Аргентина со 2:1 на отворањето на СП во Катар. Утрешниот ден е прогласен за празник и е неработен за сите граѓани на оваа држава, а истовремено државата ќе даде бонус за секој фудбалер.

Тоа е парична награда од која глава боли. Неофицијално, секој играч на С.Арабија ќе добие премија од по 1,5 милиони долари.

Previous Ако го имате ова со вашиот партнер, имате многу среќа
Next Необични знаци кои може да покажуваат на болести на срцето