ФОТО: Нона Неделковска е повторно во Македонија


Нона Неделковска е повторно во Македонија и скоро секој ден е активна по друштвените мрежи. Најнов натпис кој го објави на Фејсбук со слика од нејзе можете да го видите испод. По изглед може да се каже дека супер изгледа, погледнете испод:

Најново од нејзе е тоа што рекламира еден Бренд, поточно Рибино Масло а тоа сето можете да го видите испод:

Previous ВИДЕО: Во последен момент го пушти помошниот падобран
Next 3 едноставни чекори за намалување на тремата пред важни настани