ВИДЕО: Во последен момент го пушти помошниот падобран


Типов паѓаше некоје време со падобран во кој се заплетка и успеа на крајот во последен момент да го пушти помошниот. Погледнете го видеото испод:

Previous Традиционален германски танц: Плескање по за*никот на другарката
Next ФОТО: Нона Неделковска е повторно во Македонија