16 мажи му покажаа на светот колку ги менува брадата!


Воопшто нема што да се каже за брадата – таа автоматски го прави човекот да изгледа помажествено. Ако сакате да видите како брадата го менува изгледот на мажот, само погледнете го нашиот материјал. А во бонусот ќе покажеме еден дечко кој решил темелно да пристапи кон проблемот и прво проверил во „Photoshop“ како би изгледал со влакна на лицето.

За да ги видите кликнете на наредниот линк: 16 мажи му покажаа на светот колку ги менува брадата!

Previous ФОТО: ЦРВЕНОКОСИ УБАВИЦИ – 7 ДЕЛ
Next Инспиративни цитати за врските помеѓу луѓето