in , , ,

Жените одлучија, на мажите е да послушаат. 15 познати мажи кои дефинитивно треба да „пуштат“ брада

Уредната брада на секој маж веднаш го претвора во жежок заводник, го прави самоуверен и природно привлечен. Се надеваме дека популарните актери, пејачи, спортисти, па дури и членовите на кралското семејство ќе ги послушаат нашите препораки и конечно ќе решат да пуштат уредна брада на задоволство на сите фанови.

За да ги видите кликнете на наредниот линк: 15 познати мажи кои дефинитивно треба да „пуштат“ брада

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневна шема: 14.11.2022 (фото)

Дневен хороскоп за 15.11.2022