in , ,

Јас ја сакам неа а дали таа би ме сакала мене!

Низ годините поминати кој тежат како парче олово останав во верба дека еден ден би можеле да бидеме заедно. Ден за ден во некои периоди се трудев да останам нормален и да се чуствувам добро онолку колку што успеав. Приказната како што се сеќавам започна во 2007 година, кога започна и целата приказна на психо растојство и одење до крајни граници и медитацији со некои звуци и гласови во позадина. Нашата Елена ја турнав тогаш во сета таа приказна, за тоа што ми требаше тогаш личност со која се надевав дека ќе се подобрам и излезам на крај на сета таа ситуација. Тие ме нервираа а јас им одев контра докажуваќи дека навистина за кого треба да се борам, за личност која не ја познавав лично тогаш, за личност која намногу ми се допадна од целата Естрада. Јас бев Блогер и Хоби Диџеј а таа Пејачка која имаше големо влијаније на Музичката сцена. После сето случување конечно ја запознав во 2014 година на Митинг за преседателските избори. Таа ми изгледаше тогаш за скромна и паметна личност а не како што се ширеа гласини за нејзе. Од тогаш поминаа цели 8 години а мене ми личи како да беше вчера. Едно што научив низ годините е: За да бидете заедно со некој треба да си одговарате а не само тоа, а што е најважно е потребно да има љубов а и слога и заеднички интерес или уште подруго кажано доволно да се знаеете.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дневен хороскоп за 14. ноември

Кул парада на забавни и комични слики – 2ДЕЛ