in , ,

Новиот биогравски историски Филм со наслов Пророк

На 15 Ноември овој месец ќе биде реализирана новата Историска Биогравска Драма со наслов Пророк кој е во режија на Michal Kondrat а раскажува за падот на Комунизмот во Европа и драматичниот настанок на Папата Pope John Paul II и Полска. Овој филм е во дистрибуција на Fathom Events а трае 2 саата и 20 минути. Испод можете да го видите рекламниот видео материјал:

Prorok 2022 Official Promo Trailer November 11, 2022

Актери: Tomasz Sapryk, Malgorzata Buczkowska, Katarzyna Zawadzka

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

МАЛА ЗАБАВА ЗА ВОЗРАСНИ – 16 ДЕЛ

Дневна шема: 14.11.2022 (фото)